Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΓΙΑ ΜΙΑ CAIPIRINHA ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ.

VISIT OUR NEW BLOG http://www.runvel.gr/




Λάτιν μουσικές, απαλό αεράκι Καραϊβικής, καλή παρέα και δροσερά κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς στις διακοπές του?
 Στο παραθαλάσσιο θέρετρο Puerto Viejo στην Κόστα Ρίκα μεταξύ άλλων μπορεί να απολαύσει κανείς πέρα από τις όμορφες ακτές τους πρόσχαρους κατοίκους, μια  υπεροχή caipirinha . Μετρ του είδους είναι ένας εύθυμος νέγρος bartender ο οποίος με πολύ μεράκι και αγάπη επιμελείται προς τέρψιν των κουρασμένων ταξιδιωτών τα υπέροχα κοκτέιλ του. Το κατάστημα δεν είναι τίποτα το φαντεζί και το εξαιρετικό από πλευράς αισθητικής, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα διώροφο ξυλόσπιτο εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες. Ούτε καν πινακίδα με την επωνυμία του δεν είχε να θυμόμαστε και το όνομα του! Για μια καλή caipirinha δεν χρειάζεται κανείς πολλά υλικά, μια καλή cachaca, lime και ζάχαρη κατά προτίμηση ακατέργαστη.

Το εν λόγο κοκτέιλ  καλό είναι να συνοδευτεί από ντόπιες θαλασσινές λιχουδιές , όπως και έγινε. Εκείνη τη δεδομένη στιγμή τούτω το παράπηγμα  ήταν το ομορφότερο μαγαζί του πλανήτη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου