Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ AMY WINEHOUSE ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑ.


VISIT OUR NEW BLOG http://www.runvel.gr/




Ήταν η αγαπημένη γειτονιά της Emy Winehouse και την επέλεξε για τη διαμονή της. Αγόρασε το σπίτι της φωτογραφίας αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να το χαρεί. Ο λόγος για το Camden του Λονδίνου, για μια από τις πιο εναλλακτικές περιοχές της Αγγλίας. Ο ισχυρός και έντονος χαρακτήρας της περιοχής δε θα μπορούσε να μη γοητεύσει την εκκεντρική τραγουδίστρια.

Ομολογώ πως ένα από τα λίγα κοινά που έχω με την εκλιπούσα είναι το γούστο για τις περιοχές του Λονδίνου. Από τη μικρή μου εμπειρία για την πρωτεύουσα της Αγγλίας, το Camden είναι η περιοχή που ξεχώρισα. Είχα την τύχη να φιλοξενηθώ από ένα φίλο, ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι της Emy Winehouse. Με τα οικονομικά που διαθέτω θα ήταν λίγο δύσκολο να αποκτήσω ένα παρόμοιο σπίτι φυσικά.  Δεν είναι ιδιαίτερα μακριά από το κέντρο της πόλης αλλά έχει κανείς την εντύπωση πως βρίσκεται σε ένα ήσυχο προάστιο. Κέντρο απόκεντρο με λίγα λόγια. Λένε μάλιστα ότι σε πάρκα κοντά στο παραπάνω σπίτι τις βραδινές ώρες εμφανίζονται μέχρι και αλεπούδες προς αναζήτηση τροφής.
Απέναντι από το σπίτι της ακόμα και  μήνες μετά από το θάνατο της  οι θαυμαστές της αφήνουν μερικά λουλούδια και κεράκια για τη μνήμη της .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου