Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ : KAVALA NIGHT CITY RUN 2014

VISIT OUR NEW BLOG http://www.runvel.gr/



Στην πανέμορφη πόλη της Μακεδονίας διεξήχθη για πρώτη φόρα ο νυχτερινός αγώνας δρόμου Kavala night city run με συνολικό  μήκος εν τέλει περίπου στα 12 χλμ.

Η διαδρομή ήταν απολαυστική και για τους γνώστες της πόλης και για αυτούς που δεν είχαν τη τύχη να τη γνωρίσουν παλαιότερα. Ήταν γενικά μια γρήγορη διαδρομή με λίγα δύσκολα σημεία κυρίως στα τελευταία χιλιόμετρα στην περιοχή του κάστρου. Τα σκαλάκια και οι πλακόστρωτες ανηφοριές έκαναν το έργο των δρομέων λίγο πιο δύσκολο.

 Η πόλη είχε φορέσει τα καλά της και τη συγκεκριμένη αθλητική εορτή την υποδέχθηκαν με θέρμη οι κάτοικοι που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η καλύτερη στιγμή της διαδρομής ήταν  στην περιοχή της Παναγίας στην τελευταία ανηφόρα του αγώνα κατά την οποία κάποιες αξιαγάπητες κυρίες από τα μπαλκόνια τους έραιναν τους αθλητές με ροδοπέταλα. Προσωπικά έχω ζήσει οχτώ χρόνια της ζωής μου στην πόλη της Καβάλας και τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια, αντικειμενικά πάντως ήταν ένας καλά οργανωμένος αγώνας. Όλα πήγαν καλά για έναν αγώνα που διεξάγεται σε αστικό περιβάλλον. Οι σταθμοί ανεφοδιασμού ήταν δυο και  τοποθετημένοι στα κατάλληλα σημεία. Κατά τον τερματισμό όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στους αθλητές, δώσαμε και συνέντευξη παρακαλώ… μόνο τα κόκκινα χαλιά έλειπαν!


Οι συμμετέχοντες ήταν πολλοί περισσότεροι από το αναμενόμενο με αποτέλεσμα η εκκίνηση του αγώνα να καθυστερήσει κατά σαράντα λεπτά. Το κόστος συμμετοχής ήταν προαιρετικό στα 10 ευρώ, και η τσάντα αθλητή περιείχε νερό, ισοτονικό, μπλουζάκι αναμνηστικό, δίπλωμα συμμετοχής και πολύ ωραίο διαφημιστικό περιοδικό με τις ομορφιές του νομού Καβάλας. Το αναμνηστικό μετάλλιο έλειπε, αλλά δεν πειράζει..του χρόνου με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου